Notícies ← Altres notícies

Ja podeu llegir el número 33 de La Corbella al nostre web

La Corbella, la revista semestral de la Plataforma per la Llengua, és un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonem les nostres activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes de la Plataforma per la Llengua i sobre els èxits assolits, així com articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics, entrevistes o recomanacions d'interès. 

Els Dinars per la Llengua per commemorar els 25 anys de l'ONG del català, el paper de la llengua catalana en el judici contra els presos polítics o la feina de promoció de la llengua catalana en l'àmbit internacional són alguns dels temes destacats del número 33 de la revista semestral de la Plataforma per la Llengua.

Cada semestre, la Plataforma per la Llengua publica La Corbella per fer arribar als nostres socis i simpatitzants tota la feina que portem a terme dia a dia amb l'objectiu de fer del català la llengua comuna i de cohesió social arreu dels territoris de parla catalana. Però no només això, també hi incloem nombrosos articles d'opinió dels membres de la Junta Executiva de l'entitat, entrevistes, recomanacions o jocs de llengua.

Tots els nostres socis rebreu un exemplar als vostres domicilis i també podeu consultar-la en format pdf a través del nostre web o llegir-la a través de la plataforma Issu. A més a més, La Corbella es distribueix en diverses biblioteques de Barcelona, botigues Abacus i a les seus territorials de l'entitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin