Notícies ← Altres notícies

Fes un donatiu i ajuda’ns a promoure el català als patis!

La Plataforma per la Llengua posa en marxa una recollida de donatius amb l'objectiu de finançar una gran campanya per promoure l'ús social del català als centres educatius durant la pròxima tardor.

Hi ha un alt percentatge d'infants i adolescents que no veuen el català com un instrument útil i atractiu, fins i tot entre aquells que el tenen com a llengua materna. Les dades demostren que els catalans que empren habitualment la llengua catalana -siguin d'origen catalanoparlant o no- pateixen la meitat d'atur que aquells catalans que no empren habitualment el català. 

No només ens juguem la salut del català sinó que, sobretot, ens juguem la cohesió social del país, la construcció d'una societat basada en la justícia i la inclusió, que combati els prejudicis.

Per tot això la Plataforma per la Llengua endega, la tardor vinent, una gran campanya en positiu, que compti amb els principals agents de la comunitat educativa i que torni a posar al centre del debat la importància de promoure l'ús social del català entre els més joves, com a eina fonamental de cohesió i inclusió socials. Una campanya en què hi càpiguen totes les persones que volen una societat més inclusiva i cohesionada. 

Per fer-ho, i poder fer-ho bé, necessitem el teu suport! Fes un donatiu i ajuda'ns a finançar una gran campanya per promoure l'ús social del català als centres educatius. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin