Notícies ← Altres notícies

Busquem infants i joves que vulguin triomfar a les xarxes socials en català

Els infants i joves d'entre 8 i 15 anys que facin continguts digitals en català com mems, videoclips o monòlegs poden ser els protagonistes d'un nou espai d'iCat FM.

Si teniu entre 8 i 15 anys i feu continguts a Youtube, Instagram, Soundcloud, blogs o altres formats, ara teniu l'oportunitat per donar-vos a conèixer: la Plataforma per la Llengua i iCat FM busquem joves creadors d'audiovisuals en català.

L'ONG del català i el programa iCatKids d'iCat FM presentarem cada setmana l'espai «La Pantalla», una secció participativa que presentarà un youtuber o creador per  difondre el seu treball amb la voluntat d'ampliar els continguts en català per als més joves a les xarxes socials, que són pràcticament inexistents. D'aquesta manera, volem potenciar-los amb aquest espai radiofònic.

Els continguts que podeu presentar són molt diversos: mems, tutorials, gameplays, covers, videoclips, monòlegs, stop motion, stories, cançons, timelapses, unboxings, entrevistes, etc. Si us voleu donar a conèixer a «La Pantalla» d'iCat, podeu obrir a Instagram a en @daviditsme_cat, que coordinarà aquest espai.

iCatKids és el programa multiplataforma orientat a infants i joves d'entre 8 i 15 anys, presentat per Pau Guillamet, que s'emet els dissabtes de 10 a 11 h. L'espai dels més joves d'iCat també tindrà una versió en vídeo que es podrà veure a YouTube a la mateixa hora que el programa de ràdio.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin