Notícies ← Altres notícies

Per la Mercè, Associa't a la Festa!

La Plataforma per la Llengua va participar en la quarta edició de l'Associa't a la Festa, en el marc de les Festes de la Mercè de l'any 2019, en els actes que es van celebrar a la plaça de Catalunya durant els dies 21 i 22 de setembre.

La Plataforma per la Llengua ha format part dels actes de la quarta edició de l'Associa't a la Festa, una activitat en el marc de les Festes de la Mercè que té com a objectiu donar un espai a les diferents entitats i associacions de Barcelona.

El diumenge 21 de setembre la Plataforma per la Llengua va participar en dues de les activitat de l'Associa't a la Festa. En primer lloc, va organitzar, a les 13.30 h, un concert amb el raper Nel·lo C, a l'escenari verd de l'Associa't a la festa, situat a la plaça de Catalunya de Barcelona. A partir de les 20.30 h del vespre, el president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, la cap de l'Àrea Social, Eulàlia Buch, i la voluntària del grup local de Barcelona Txus Prieto van participar en una entrevista a la ràdio Associa't, en la qual es va explicar la feina que es fa des de la nostra entitat per fer el català llengua comuna i de cohesió social, així com defensar els drets lingüístics dels catalanoparlants. Podeu consultar l'entrevista en aquest enllaç

Les associacions hem tornat a convertir la plaça de Catalunya en un espai lúdic, festiu i familiar, consolidant el model de l'Associa't amb prop de dues-centes activitats i propostes de caràcter participatiu. Un espai que promou la diversitat cultural, la pluralitat, la igualtat de gènere, la transformació social, la cooperació, la participació, l'acció comunitària i la llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin