Notícies ← Altres notícies

L'aplicació Apparella't tindrà difusió a les seus de CCOO-PV

La Plataforma per la Llengua ha acordat amb el secretari de política lingüística de Comissions Obreres al País Valencià, Ferran Garcia, que les seus del sindicat seran llocs de difusió i informació de l'app Apparella't, una aplicació gratuïta per trobar parella lingüística per parlar valencià.

L'aplicació per a mòbils, impulsada per Plataforma per la Llengua, vol facilitar el contactes entre parlants del valencià, en qualsevol lloc o moment, amb un funcionament semblant al d'aplicacions per trobar parella sentimental.  

D'aquesta manera es facilita aprendre o ensenyar valencià en qualsevol lloc, tant dins del domini lingüístic com arreu del món. Gràcies al geolocalitzador, es poden trobar persones voluntàries, que parlen valencià fluidament, i aprenents, que volen adquirir fluïdesa.

Plataforma per la Llengua considera que aplicacions tecnològiques com l'Apparella't podem col·laborar a incrementar significativament l'ús del valencià en el nostre entorn quotidià. La informació de l'Apparella't estarà present a totes les seus del sindicat Comissions Obreres al País Valencià, des d'aquest mes d'octubre.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin