Notícies ← Altres notícies

El jovent gandià participa en un taller de doblatge en valencià amb el "Geni Tortuga"

Una quinzena de persones han acudit al taller gratuït de doblatge en valencià organitzat per la Plataforma per la Llengua País Valencià amb el suport de l'Ajuntament de Gandia. Francesc Fenollosa i Ten, la veu de la versió valenciana del Geni Tortuga de Bola de Drac, ha sigut l'encarregat de dinamitzar l'activitat.

El taller, que fou presentat divendres en una roda de premsa amb el regidor delegat de Normalització Lingüística i de l'Agència de Promoció del Valencià (Aviva Gandia), Nahuel González, i el delegat de la Plataforma per la Llengua del País Valencià, Manuel Carceller, té com a objectiu normalitzar la nostra llengua en el món audiovisual.

El regidor Nahuel González va expressar que "volem aprendre més sobre la nostra llengua a través de professionals del doblatge com Francesc. Per això vull agrair l'esforç de la Plataforma per la Llengua en defensa del valencià i per a posar fi a la discriminació lingüística que encara patim els valencianoparlants en el nostre dia a dia".

En la seua tasca per la normalització del valencià, la Plataforma per la Llengua desplega un ventall d'activitats per tal de promocionar la llengua en diversos àmbits com ara amb les persones nouvingudes. També, com és el cas dels Tallers de doblatge, activitats de reivindicació i normalització del valencià en el món audiovisual, en condicions d'igualtat amb altres llengües.

La Plataforma portarà també la veu del Geni Tortuga a Alacant dilluns, 28 d'octubre, a les 18.30 hores en col·laboració amb La Cívica-Escola Valenciana, i a València el 29 d'octubre a les 19.00 hores.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin