Notícies de Plataforma per la Llengua ← Altres notícies

20 % de descompte en l’obra 'Maremar' , al Teatre Poliorama

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren un cop més en un acord promocional. Formar part de la nostra l'entitat té avantatges: gaudir d'una promoció amb el descompte d'un 20 % per a totes les funcions de l'obra Maremar.

Del 8 de novembre al 12 de gener, els socis de l'ONG del català i, els seus acompanyants, tenen l'ocasió d'anar a veure l'espectacle de teatre musical de Dagoll Dagom: Maremar. L'obra està basada en Pèricles, Príncep de Tir, de William Shakespeare, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de la Plataforma per la Llengua teniu dues opcions:

1) Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, cliqueu al següent enllaç: https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/127_maremar.html. Aquest codi s'haurà d'introduir i validar després de seleccionar la localitat de l'entrada, just en el segon pas del procés de compra, abans de fer-ne el pagament.

2) Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català, i aleshores us aplicaran el descompte del 20 %.

* El descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin