Notícies ← Altres notícies

Arriba a l’Alguer el documentari "Petitet"

Lo documentari se projectarà lo dimecres 6 de novembre a les 19:30 h, al Cinema Miramare

El dimarts 5 a les 19:30 tindrà lloc l'assaig obert a "Lo Teatrí", amb els músics protagonistes del documental 

La Plataforma per la Llengua aproparà la rumba catalana als minyons de l'Alguer organitzant dos tallers a les escoles Maria Immacolata i Maria Carta de l'Institut Comprensiu n. 2.

El Cicle Gaudí arriba a l'Alguer de la mà del documental Petitet, dirigit de Carles Bosch. El dimecres 6 de novembre a les 19:30 h se poguerà veure la projecció del documental al Cinema Miramare.

El Cicle Gaudí promou el cinema en català arreu del territori, fent arribar pel·lícules en versió original a les sales de 50 poblacions permanents i a 10 d'itinerants.

Aquest autunjo lo cicle és aterrat a l'Alguer amb l'ajuda de les diferents entitats, que han fet possible que les projeccions de pel·lícules en català a la localitat italiana siguin ja realtat. A més de la Plataforma per la Llengua, les entitats que col·laboren amb l'organitzadora de l'acte, l'Acadèmia del Cinema Català, són la Società Umanitaria di Alghero, la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya i lo Municipi de l'Alguer.

A més a més, el dimarts 5 de novembre a les hores 19.00 h, es durà a terme un assaig obert al públic (Jam Session) a "Lo Teatrí", de la mà dels músics de rumba catalana que apareixen al documental: Jack Chakataga, Yumitus del Pichón i Raúl Pérez. Els diferents artistes tocaran i practicaran acompanyats de músics algueresos.

Lo dimecres 6 de novembre, la Plataforma per la Llengua organitzarà dos tallers de rumba catalana a les escoles Maria Immacolata i Maria Immacolata de l'Alguer amb l'objectiu d'apropar la llengua catalana als minyons de la ciutat. Els tallers seran impartits en col·laboració respectivament amb el mestre Franco Cano i el prof. Mariano Melis, de l'Institut Comprensiu n.2 dirigit de la Dra. Angela Cherveddu.

El passat dimecres 30 d'octubre el Cicle Gaudí ha organitzat una conferència a l'Alguer per expondre tota la programació, que inclou 3 programacions més de cinema: Les distàncies d'Elena Trapé, Jean-François i el sentit de la vida de Sergi Portabella i La vida sense la Sara Amat, de l'actriu Laura Jou.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin