Notícies ← Altres notícies

Gaudeix de l’espectacle 'Cròniques de Teresa Pàmies' a un preu especial!

La Plataforma per la Llengua i Casa dels Contes arriben a un acord i ofereixen entrades a preu reduït per veure aquest espectacle.

A partir d'avui, els socis de l'ONG del català teniu l'opció d'assistir a les representacions a un preu especial de 8 € l'entrada, preu que seria de 12 € sense el descompte.

La Casa dels Contes celebra l'any Pàmies i al novembre presenta l'espectacle Cròniques de Teresa Pàmies, un recorregut teatral per la seva vida.

Aquest espectacle porta a fer un passeig general per la vida i l'obra de la Teresa Pàmies escriptora, feminista i activista política, en totes les seves vessants: la persona, les novel·les, els diaris, els articles i els reportatges.

A partir d'unes notes biogràfiques es va component un viatge amb fragments variats dels seus escrits per aconseguir en cinquanta minuts de lectura dramatitzada una visió àmplia de la vida, el pensament i els fets d'aquesta dona pionera, valenta i imprescindible per entendre la nostra història contemporània.

Per poder aconseguir el descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua haureu de fer una reserva prèvia al correu info@casadelscontes.com i el mateix dia de l'espectacle només caldrà que presenteu el carnet de soci de l'entitat per fer-ne el pagament i recollir l'entrada.

Tingueu en compte que el descompte és vàlid per als dies 9 i 16 de novembre. Si us agrada el teatre, no el deixeu escapar!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin