Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua impulsa una trobada de creació de mems en valencià

L'ONG del valencià impulsa la presència de la llengua pròpia en noves formes de comunicació

Al Centre Octubre de València (carrer Sant Ferran, 12) tindrà lloc, el pròxim dissabte 23 de novembre la I Trobada d'autors de mems en valencià. L'encontre ha sigut impulsat per la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de l'associació ACICOM i d'Acció Cultural del País Valencià.

En la trobada participarà Immaculada Cerdà, cap de la unitat de normalització de la Diputació de valència. El contingut i la dinamització de l'activitat han estat dissenyats pel professor Carles López Cerezuela, expert en comunicació multimèdia.

Les sessions de creació de mems tindran un caràcter lúdic i participatiu. Es reflexionarà sobre els valors de la comunicació en valencià a Internet, i es donaran nous elements als autors per poder crear mems.

Durant els darrers anys els mems s'han convertit en un fenomen viral i un dels grans protagonistes del món virtual. Aquestes creacions amb missatges crítics i còmics tracten de l'actualitat política, els esports o la música, entre molts altres temes. L'ús del valencià a les xarxes a partir de mems és una peça fonamental per la normalització a internet de la nostra llengua, en particular per a la joventut. Per això, la Plataforma per la Llengua impulsa aquest acte i convida totes les entitats de la societat civil a participar en la trobada, amb la intenció de fomentar la presència del valencià en la xarxa.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin