Notícies ← Altres notícies

Presentació del llibre de J. R. March sobre la història del València CF

La Colla Blanc-i-negra de seguidors del València Club de Futbol ha organitzat un acte de presentació del llibre Moneda a l'aire. 30 històries del València CF, publicat per Edicions Drassana, de Josep Ricard March, al Bar Murta de Benimaclet, el proper divendres 29 de novembre, a les 19 h. L'acte compta amb la col·laboració de Plataforma per la Llengua. El professor March, que ja ha publicat diversos llibres de temàtica esportiva, és un especialista en la història del València Club de Futbol.

La presentació del llibre forma part de les celebracions del 20 de novembre, declarat com el Dia del llibre valencià. La Plataforma per la Llengua vol destacar, especialment, la trajectòria d'Edicions Drassana, promotora de la publicació de llibres en valencià de temàtica esportiva.

L'acte cultural és fruit del conveni de col·laboració, signat a l'agost passat, entre la Colla Blanc-i-negra i la Plataforma per la Llengua. En el conveni està prevista la difusió conjunta de materials, com ara samarretes o bufandes de suport al valors del València CF, i la realització d'activitats socioculturals conjuntes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin