Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Barcelonès participa al Sant Jordi de Nadal

Els passats divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre el grup local de voluntaris de Barcelona va participar al Sant Jordi de Nadal, organitzat pel TRESC a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Per primer any, el Sant Jordi de Nadal, la fira literària d'hivern organitzada pel TRESC, va tenir dos dies de durada i el grup local de la Plataforma per la Llengua a Barcelona hi va participar amb una paradeta informativa amb material de l'entitat. Per primera vegada, es va portar al carrer la campanya Som 10 milions! Durant els dos dies es va explicar la campanya, es va repartir material i es van recollir més de 170 signatures de suport.

A més, el diumenge, a les 11.30 h, es va organitzar una xerrada sobre la realitat dels booktubers en català entre la Mixa i la Marta Meneu-Borja. Va ser presentada i moderada pel comunicador i voluntari del grup local Guillem Garcia. Durant la conversa, les dues influencers van parlar dels seus inicis com a youtubers, les motivacions per engegar els seus canals sobre llibres en català i sobre experiències com els valentubers: el col·lectiu on s'han trobat diferents persones que creen continguts digitals en valencià.

Si voleu veure la xerrada, la podreu trobar en aquest enllaç!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin