Notícies ← Altres notícies

Descobreix “Cantar sense parar”, la nova llista de reproducció a Spotify creada amb El Pot Petit

Més de 40 cançons per a tots aquells infants que vulguin gaudir de la música en català de la mà de grups i artistes com Oques Grasses, Ambauka, Guillem Roma o Strombers, entre d'altres!

"Cantar sense parar" vol fer arribar la música en català a tots aquells infants que ja no són tan menuts però que no són encara adolescents per fer-los descobrir cançons i grups del panorama musical català. Una llista pensada per a edats d'entre 7 i 12 anys, per acompanyar-los en els trajectes a extraescolars, les tardes amb amics i els moments d'esbarjo. 

La llista ha estat creada per El Pot Petit, el grup de música i companyia musical d'animació de l'Alt Empordà que des de 2009 fa arribar la música, el teatre i els titelles als més petits! Amb els seus concerts i les seves cançons apropen la música en català als festivals, auditoris, teatres i fires arreu del territori.

Amb aquesta tria personal, El Pot Petit recull més de 40 cançons per a petits i no tan petits perquè puguin gaudir dels millors artistes i peces musicals del moment.

Per si encara no en tens prou amb aquesta selecció, la Plataforma per la Llengua té 4 llistes més a Spotify perquè pugueu escoltar la millor música en català: "Carretera i canta", "Fes-te la Festa", "Moments Únics" i "Créixer Cantant", adreçada també al públic infantil. Descobreix-les!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin