Notícies ← Altres notícies

Plantem una tomata gegant a Benicàssim per defensar la unitat de la llengua

La campanya "Som 10 milions, som una llengua" és una iniciativa de la Plataforma per la Llengua que vol combatre els intents de fragmentació que pateix el valencià/català i alhora reivindicar-ne la riquesa de la diversitat dialectal.

En els darrers temps la llengua catalana ha patit nombrosos intents de fragmentació. En alguns casos, aquests intents provenen d'associacions i fundacions que tenen com a únic propòsit fer més menuda la nostra llengua. Vine i ajuda'ns a defensar la unitat de la llengua!

QUAN? Divendres 24 de gener

A QUINA HORA? A les 10.30 h del matí

ON? A la plaça de les Corts Valencianes de Benicàssim

Durant tot el matí, els veïns del municipi que ho vulguen podran donar el seu suport a les reivindicacions que fem en aquesta campanya. També es podrà adquirir el marxandatge de la campanya i participar en un joc que té com a objectiu conèixer quines són les diferents variants de la paraula tomata arreu del territori. Tomàquet, tomaco, pomata, tomaca, tomàtic, domàtiga o tomàtiga... Saps com es diu aquest fruit en cada part del territori? Vine, posa't a prova i fes-te una fotografia amb la tomata gegant!

Esperem que vingues i que ens dones suport!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin