Notícies ← Altres notícies

20 % de descompte en l’obra La importància de ser Frank, al Teatre Poliorama

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren un cop més en un acord promocional. Formar part de la nostra entitat té avantatges: gaudir d'una promoció amb el descompte del 20 % per a totes les funcions de l'obra La  importància de ser Frank, de l'escriptor Oscar Wilde.

Del 24 de gener al 15 de març els socis de l'ONG del català i els seus acompanyants teniu l'oportunitat d'anar a veure aquesta adaptació embolcallada d'humor àcid i crítica social dirigida per David Selvas.

La comèdia gira entorn a la hipocresia social sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les dobles vides que duen en secret.

Deixareu escapar aquesta oportunitat?

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de la Plataforma per la Llengua teniu dues opcions:

1) Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, cliqueu aquí. Aquest codi s'haurà d'introduir i validar després de seleccionar la localitat de l'entrada, just en el segon pas del procés de compra, abans de fer-ne el pagament.

2) Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català, i aleshores us aplicaran el descompte del 20 %.

* El descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin