Notícies ← Altres notícies

VI Campionat de Scrabble en català de Canet de Mar

La sisena edició del campionat està organitzada pel Club de Scrabble en Català Canet de Mar i el grup local de la Plataforma per la Llengua

Com cada any, el torneig se celebrarà a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n)

Per sisè any consecutiu, el Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora acollirà el tradicional campionat de Scrabble en català de Canet de Mar. Un any més, el campionat es regirà pel diccionari de l'aplicació mòbil LEXIMOTS, que aglutina tant el DIEC com el GDLC. Es jugaran sis rondes d'un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar-ne el reglament en aquest enllaç.

L'horari de la competició és el següent:

9.30 h: Rebuda dels participants

10.00 h -14.00 h: Tres primeres rondes

14.00 h: Dinar

16.00 h - 20.00 h: Tres darreres rondes

20.00 h: Lliurament de premis i cloenda del campionat

A més dels tres primers classificats, també es donaran tres premis especials: a la millor jugada amb ny, a la jugada amb més puntuació i al millor jugador del municipi.

La data límit per fer la inscripció és el mateix dia del torneig a les 10 h del matí, però també es pot fer prèviament enviant un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat. El preu de la inscripció és de 10 €.

Els jugadors i acompanyants que ho desitgin podran fer un menú complet a Cal Tibu, a pocs minuts de La Masoveria, per 10 €. Feu la reserva per avançat a plcanet@plataforma-llengua.cat. La data límit per comunicar els plats escollits és el diumenge 2 de febrer. Podeu consultar el menú aquí.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin