Notícies ← Altres notícies

Activitats del Festival BarnaSants coordinades de la Plataforma per la Llengua

Lo concert del 30 de gener al Poco Loco ha obert les activitats del Festival a l'Alguer. Plataforma per la Llengua ha coordinat les activitats: no sol concerts, també laboratoris en les escoles de l'Institut Comprensiu n. 2.

Lo concert dels cantautors Andreu Valor i Davide Casu ha obert  les activitats del Festival Barnasants, projecte cultural en reda, coordinades de la Plataforma per la Llengua.

Andreu Valor, cantautor de Cocentaina, ciutat del País Valencià, és arribat amb vuit treballs discogràfics i més de 1000 concerts. La sua obra és caracteritzada d'una renovació constant. Ha presentat calqui peça del sou disc Insurrecte i d'altros treballs anteriors.

Davide Casu, nova promesa de la cançó algueresa, ha presentat lo disc Costa Oest a Llevant; se tracta del primer disc que ha publicat totalment en català. Ha guanyat premis importants: al 2018 és estat finalista de Sanremo Rock i guanya lo Premi Mario Cervo al millor disc publicat en Sardenya durant lo 2017, titulat Il Poeta. Han participat al projecte i han acompanyat Davide Casu, Paolo Zuddas a les percussions, Salvatore Maltana al baix, Bachisio Ulgheri a la guiterra.

En programa diverses activitats col·laterals, los cantautors Casu i Valor han participat a la presentació de la campanya "Sem 10 milions, sem una llengua", de la Plataforma per la Llengua, divendres 31 de gener a la Biblioteca catalana. Era present també el poeta Antoni Canu: la sua poesia Lo Nassaiol Xu Antoni és estada musicada del cantautor valencià en lo disc Poemitza't.

Andreu Valor és estat lo protagonista de dos laboratoris a l'Institut Comprensiu n. 2, dirigit de la Dra Angela Cherveddu. Lo 30 de gener ha encontrat los alumnes de l'escola primària La Pedrera amb el mestre Claudio Gàbriel Sanna. Dissabte 1 de febrer a l'escola secundària de primer grau Grazia Deledda, en col·laboració amb el prof. Paolo Zicconi, han participat los minyons de les classes II i III B.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin