Notícies ← Altres notícies

Òscar Escuder, reelegit com a president de la Plataforma per la Llengua

L'assemblea general de socis, que va tenir lloc al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, va votar la renovació de la meitat de la Junta Executiva i va aprovar el pla de treball i el pressupost per al 2020

Òscar Escuder va ser escollit novament com a president de la Plataforma per la Llengua durant l'assemblea de socis que es va celebrar el passat dissabte. La junta de l'entitat es renova per meitats cada dos anys. També es va ratificar la incorporació de membres a l'Executiva que s'han fet en el darrer any. Actualment, l'executiva de la Plataforma per la Llengua compta amb representants de tots els territoris de parla catalana.

Òscar Escuder es va comprometre a treballar intensament per aconseguir canvis tangibles a favor de la llengua catalana, com els aconseguits aquestes darreres setmanes en el cas del repetidor de TV3 a la Catalunya del Nord i les millores lingüístiques que es proposen per als cossos policials del País Valencià.

L'assemblea també va servir perquè els representants de les 9 territorials exposessin les seves activitats del 2019 i quins projectes tenen per al 2020. Els socis van aprovar les activitats de l'entitat i el projecte d'accions per a aquest 2020, com també l'estat de comptes del 2019 i el pressupost per a enguany.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin