Notícies ← Altres notícies

VI Campionat de Scrabble en català de Canet de Mar

Per sisè any consecutiu, el grup local de la Plataforma per la Llengua a Canet de Mar, conjuntament amb el Club Català de Scrabble de Canet de Mar i la Federació Internacional de Scrabble en català, van organitzar el tradicional campionat de Scrabble de Canet de Mar

Com ja comença a ser tradicional al mes de febrer, tots els amants de l'scrabble en català de Canet de Mar tenen una cita amb el campionat de Scrabble de Canet de Mar, organitzat pel grup local de la Plataforma per la Llengua, el Club Català de Scrabble de Canet de Mar i la Federació Internacional de Scrabble en català.

L'edició d'aquest 2020 es va celebrar el passat 8 de febrer a partir de les 10 del matí i fins a les 20 h del vespre a la Masoveria, i hi van participar una vintena de jugadors, en un campionat que va comptar amb 6 rondes de joc: tres al matí i tres a la tarda. Entremig, els jugadors van gaudir d'un dinar al restaurant Cal Tibu, un moment que va servir per poder conversar de forma distesa sobre l'evolució del torneig i agafar forces per a les tres rondes finals.

Es van repartir 6 premis -que, com és habitual, no són acumulatius- als tres primers classificats i tres premis especials: a la millor jugada amb NY, a la millor jugada i a la millor jugadora de Canet. Les persones premiades van ser les següents.

Tres primers classificats:

1r lloc: Jordi Pujol del club de Vilanova i la Geltrú,

2n lloc: Salvador Batlle del club de Sabadell,

3r lloc: Mercè Illa del club de Canet de Mar.

Premis especials:

Millor jugada amb NY: Gabriel Bas del Queimada, amb renyiràs, de 116 punts,

Millor jugada: Francesc Gallen del club d'El Prat, amb xocaren, de 112 punts,

Millor jugadora de Canet: Mercè Gabardós.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin