Notícies ← Altres notícies

Davide Casu continua a presentar Costa Oest a Llevant a dins del Festival de cançó Barnasants

-Dimarts 3 de març: concert de Davide Casu a El Foment de Girona.
 

-Dijous 5 de març a València i divendres 6 a Sabadell, lo Festival BarnaSant presenta lo cantant alguerés.

L'Alguer - 2 de març. Continua amb el Festival de cançó Barnasants i la Plataforma per la Llengua, la presentació en Catalunya i al País Valencià del disc Costa Oest a Llevant de Davide Casu. Lo 30 de gener passat, lo cantant alguerés ha presentat aqueix nou treball a la sua ciutat, al Poco Loco, obrint la programació del festival Barnasants a l'Alguer. Així com en aquella ocasió siguerà acompanyat dels sous musicistes habituals: Salvatore Maltana al baix, Paolo Zuddas a les percussions i Bachisio Ulgheri a la guiterra. Aqueix disc és lo resultat del treball de la Plataforma per la Llengua i Barnasants per promoure i encoratjar lo talent musical i emergent de l'Alguer, de manera que pugui triar la llengua catalana de l'Alguer com a vehícul de comunicació i expressió artística.

No hi ha dúbios que Davide Casu és la nova promesa de la cançó algueresa. Després d'haver vivit a Torí, Girona i Madrid torna a l'Alguer i finalment arriba a la producció del sou nou disc Costa Oest a Llevant, lo primer íntegrament en català.

Un currículum de tot respecte, amb reconeixements importants com el premi al millor text i el premi a la millor música, amb la cançó Sant'Eulalia al Premi Andrea Parodi a l'octubre del 2015. L'any 2017 ixi Poetica i l'album Il Poeta, que guanya lo Premi Mario Cervo, com a millor disc publicat en Sardenya. Durant lo 2018 és finalista al Sanremo Rock i se presenta amb el single Il Pittore. Al 2019 ixi la peça Foglie di Mare, guanya Voci di Maggio Giovani i per la primera vegada és protagonista del Festival de Cançó BarnaSants a l'Harlem Jazz de Barcelona.

Lo dimarts 3 de març: Costa Oest a Llevant arriba a El Foment de Girona, nou local dedicat a la cultura popular, a la musica i a la llengua catalana. Lo concert de Davide Casu siguerà una de les primeres activitats.

Dijous 5 de mar, lo CCC Octubre a València veurà lo segon apuntament de la formació algueresa, que acabarà lo viatge al local Wilde - Geese de Sabadell divendres 6 de març.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin