Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua convoca a socis i voluntaris a València, el dimecres 4 de març

La reunió serà el pròxim dimecres 4 de març, a les 18 h., a la seu de l'entitat (carrer Garrigues 1, 5è) de València. En la reunió es tractarà sobre les activitats en curs i s'informarà de la propera creació d'una junta territorial del País Valencià

Potenciar el treball del voluntariat és un objectiu de la Plataforma per la Llengua del País Valencià. La col·laboració del voluntariat és una mostra de la importància que la nostra entitat dona a la participació ciutadana. Considerem així que la ciutadania és col·laboradora necessària del treball i dels resultats de promoció lingüística del valencià que desenvolupa l'entitat.

Cada èxit de la Plataforma per la Llengua, és un èxit del seus socis i voluntaris. De fet, és precisament el treball voluntari, entés com un acte de participació, el que ha creat l'entitat, l'ha fet créixer i n'ha definit la personalitat pròpia, fins ara. L'objectiu general de la Plataforma per la Llengua és la mobilització social per la normalització lingüística del valencià.

La Plataforma per la Llengua ofereix al voluntariat diverses possibilitats de col·laboració, agrupades segons interessos dels mateixos membres. Es pot ser parella lingüística (a través de l'APP Apparella't o per gestió intermediària de la Plataforma); participar en comissions, com ara les d'educació o de futbol; fer treball ciberactiu en xarxes socials; ser representant territorial en diferents grups locals i territorials, o donar suport en tasques de carrer, com per exemple en parades o recollida de signatures.

Per això, si vols ajudar a la normalització del valencià en la nostra terra, vine el pròxim dimecres 4 de març, a les 18 h., a la seu de l'entitat (carrer Garrigues 1, 5è) de València. T'esperem a la reunió!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin