Notícies ← Altres notícies

Assolim l’objectiu per finançar l’antena de televisió al Conflent

Les aportacions solidàries permeten satisfer el pagament de l'antena i que els veïns d'aquesta comarca de la Catalunya del Nord puguin veure la televisió en català.

La campanya de micromecenatge per finançar l'antena de televisió que la Plataforma per la Llengua i el Casal del Conflent hem instal·lat a la Catalunya del Nord s'ha superat notablement.

Gràcies a la solidaritat de més de 370 persones, en dues setmanes s'ha superat l'objectiu de recollir 7.000 euros per pagar una antena que permet que des del passat 13 de febrer uns 8.000 habitants de la zona del Conflent tornin a veure la televisió i escoltar la ràdio en català. En total, s'han recollit 13.250 euros.

Aquesta antena permet que els ciutadans de la zona puguin veure els canals de la televisió pública catalana: TV3, el 33, el 3/24, Canal Super3 i Esport3; i, també, escoltar la ràdio pública catalana: Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i l'iCat. La mateixa antena també permet veure la televisió balear, IB3.

L'acció ha coincidit amb la posada en marxa de la territorial de la Plataforma per la Llengua al Conflent, unint forces amb el Casal del Conflent. Properament, esperem que es puguin instal·lar repetidors a la zona perquè aquests canals en català puguin arribar a més persones.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin