Notícies ← Altres notícies

Estem confinats però no adormits!

La situació actual ens obliga a estar confinats a casa, però això no vol dir que s'aturi l'activitat de la nostra territorial

Al Baix Llobregat aquests mesos teníem previstes diverses activitats a Cervelló, Esparreguera i Molins de Rei. En aquests moments, treballem per poder reprogramar-les un cop acabi el confinament. Ens hem vist obligats a cancel·lar la 2a edició del concurs Lletra a Lletra de Cervelló, però l'edició d'Esparreguera i els recitals poètics previstos per a aquesta mateixa vila i Molins de Rei se celebraran quan la situació ho permeti.

Més enllà de la reprogramació de les activitats previstes, la situació de confinament també ens permet continuar ben actius per la llengua des de casa. Atesa la situació de confinament, per exemple, estem més connectats que mai a les xarxes socials, i vosaltres ens podeu donar un cop de mà. Entre tots podem aconseguir d'incrementar el nombre de seguidors i així poder fer una millor difusió de les campanyes i dels missatges de conscienciació.

Us passem algunes propostes:

Reflexioneu aquests dies sobre com podeu ajudar la llengua a través dels grups locals. De moment som a Esparreguera i Molins de Rei, però podem fer arribar la defensa del català a tots els racons de la comarca. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de les activitats que fem i de com podem treballar plegats a través de l'adreça de correu plbaixllobregat@plataforma-llengua.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin