Notícies ← Altres notícies

Enric Morera, protagonista del número 35 de La Corbella

La revista de la Plataforma per la Llengua es publica amb l'arribada de l'estiu, i el nou número ja es pot consultar en línia en format PDF o bé llegir-lo a Issuu.

La Corbella, la revista semestral de la Plataforma per la Llengua, arriba al seu número 35. En aquesta publicació hi trobareu l'entrevista a Enric Morera, president de les Corts Valencianes, la valoració del president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, sobre les propostes legislatives en defensa del català i reportatges sobre les plataformes digitals i el consum televisiu actual en la nostra llengua, així com recomanacions, promocions i molt més sobre l'activitat de l'entitat aquests últims mesos.

La Corbella és la revista de l'ONG del català, un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonem les nostres activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes de la Plataforma per la Llengua i sobre els èxits assolits, articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics, entrevistes i recomanacions d'interès.

Des de la Plataforma per la Llengua n'enviarem un exemplar en paper a cada soci, i també es pot consultar en línia en format PDF o bé llegir-la a través de la plataforma Issuu.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin