Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i Decidim reforcen el seu vincle

Decidim, entitat de la societat civil que treballa pel dret a decidir del País Valencià, i la Plataforma per la Llengua han signat un conveni marc de col·laboració. El document l'han presentat Antoni Infante, coordinador de Decidim, i Manuel Carceller, delegat de la Plataforma per la Llengua. L'objectiu d'aquest conveni és promoure la realització conjunta d'activitats de divulgació, formació i investigació sobre drets lingüístics, com ara estudis, trobades i conferències.

Decidim i la Plataforma manifesten interés a col·laborar a favor de la promoció del valencià i del respecte pels drets lingüístics i socials, així com també de la difusió cultural. El conveni marc és una mostra de la importància estratègica que Decidim i la Plataforma donen a la participació ciutadana i a l'enfortiment de les associacions. Per això les dues entitats elaboraran projectes i programes d'actuació, d'acord amb les finalitats del conveni, amb els mitjans necessaris per a portar-los a terme.

Justament el delegat de la Plataforma per la Llengua al País Valencià participarà en una pròxima jornada de formació, organitzada per Decidim, on presentarà un document amb propostes de drets lingüístics per al País Valencià.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin