Notícies ← Altres notícies

La campanya "Som 10 milions, som una llengua" arriba Molins de Rei per defensar la unitat de la llengua

La campanya "Som 10 milions, som una llengua" és una iniciativa de la Plataforma per la Llengua que vol combatre els intents de fragmentació que pateix el català i alhora reivindicar la riquesa de la diversitat dialectal.

En els darrers temps la llengua catalana ha patit nombrosos intents de fragmentació. En alguns casos, aquests intents provenen d'associacions i fundacions que tenen com a únic propòsit empetitir la nostra llengua. Vine i ajuda'ns a defensar la unitat de la llengua!

QUAN? Dissabte 26 de setembre

A QUINA HORA? De 17 a 20 h

ON? A la plaça del Palau de Molins de Rei

Durant tota la tarda, els veïns del municipi que ho vulguin podran donar el seu suport a les reivindicacions que fem en aquesta campanya. També es podrà adquirir el marxandatge de la campanya i conèixer quines són les diferents variants de la paraula tomàquet arreu del territori. Es mantindran en tot moment les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19.

Tomàquettomatapomatatomacatomàticdomàtiga o tomàtiga... Saps com es diu aquest fruit a cada part del territori? Vine, posa't a prova i fes-te una fotografia amb el tomàquet gegant!

Esperem que vinguis i que ens donis suport!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin