Notícies ← Altres notícies

Participem als actes de la Diada Nacional de Catalunya al Baix Llobregat

El divendres 11 de setembre els diversos nuclis de voluntaris de la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat van participar en els actes de commemoració als seus respectius municipis: Molins de Rei i Esparreguera

Enguany la celebració de la Diada Nacional de Catalunya s'ha desenvolupat amb mesures de seguretat a les diverses localitats del Baix Llobregat i l'entitat ha estat present en els actes de celebració.

El primer acte es va dur a terme a Molins de Rei a les 10 h i un representant del grup de voluntaris de la localitat va participar en l'ofrena floral a la plaça del Palau del municipi, organitzada per l'Ajuntament, acompanyat de la resta d'entitats de la vila.

A Esparreguera els representants de la junta territorial van participar en els diversos actes d'ofrenes que es van desenvolupar a la ciutat. A les 11 h, d'una banda, la delegada territorial, Rosa Monforte, va participar en la tradicional ofrena floral organitzada per l'Ajuntament del municipi al monument a la Flama, que hi ha a la plaça del Centre. D'una altra banda, una representant del voluntariat local va assistir a l'ofrena organitzada pel teixit associatiu de la vila, que es va dur a terme al panell commemoratiu de les viles cremades durant la Guerra de Successió, situat a la plaça de la Pagesia.

T'animes a descobrir el nostre nucli de voluntaris

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin