Notícies ← Altres notícies

Plataforma per la Llengua promou un nou curs de català per principiants

Lo curs se farà en línia i té l'objectiu de preparar los participants al certificat de català A2

La Plataforma per la Llengua continua a promoure l'aprendiment de la llengua catalana organitzant un nou curs de català endiriçat a principiants.

Lo curs, que té una durada de 60 hores entre llicions presencials i treball autònom de l'estudent, té l'objectiu de preparar los participants a l'exame del Certificat Internacional de Català de nivell A2 i ajudar-los a emprar la llengua en totes les diverses situacions comunicatives. Los contenguts del curs són organitzats en blocs d'arguments dedicats a la comprensió i a la producció escrita i oral.

Per la inscripció és necessari omplir lo formulari disponible en aquest enllaç https://forms.gle/skkPTmTxQhsoG8uy9 que siguerà també publicat a la pàgina FB facebook.com/PlataformaPerLaLlenguaAlguer. Les inscripcions són obertes fins al dia 10 de gener.

Les llicions, que se faran en línia a través de plataformes de videoconferència, sigueran a càrrec del professor Iban L. Llop. S'empraran també sistemes per la didàctica a distància (Google Classroom). Dia i horaris sigueran concordats amb els participants una volta feta la inscripció.

Les llicions escomençaran a meitat de gener i acabaran al mes de maig.

Les dates de les proves de certificació sigueran comunicades més envant, en base a les decisions de l'Institut Ramon Llull que organitza los exames i confereix les certificacions.

Lo curs té un cost simbòlic de 30 euros, reduït a 20 euros pels sòcius de la Plataforma per la Llengua. Los participants reciviran com a regal de benvengut, una còpia del llibre-disc "Mans Manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons", realitzat de Plataforma per la Llengua i un calendari de l'associació.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin