Notícies ← Altres notícies

El Temps: el setmanari de política i cultura

Vols gaudir llegint continguts polítics, culturals, sobre societat o econòmics? Doncs aquesta és la teva promoció! 

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua, El Temps t'ofereix un 50% de descompte en la subscripció digital. Podreu gaudir-la per només 25 euros l'any (el preu estàndard és de 50 €).  

El Temps és un setmanari català amb redaccions a València, Barcelona i Palma que ofereix als lectors les novetats més importants tant locals com globals. Presten atenció específica a les notícies que emanen del territori català alhora que mantenen l'atenció a tot allò que passa al món. Al seu portal web podreu trobar la revista íntegra i també altres continguts molt interessants, com ara articles d'investigació i l'opinió de personatges reconeguts.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, tots els socis de la Plataforma per la Llengua es poden subscriure al setmanari en format digital a un preu reduït. No deixis escapar aquesta oportunitat!

Per poder aconseguir el descompte heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci,des d'on t'indicarem els passos a seguir per a beneficiar-te'n.

* La promoció serà vàlida pel primer any, després s'aplicarà el preu íntegre que val la subscripció digital.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin