Notícies ← Altres notícies

Vine a llegir poesia a la sessió de micròfon obert de Molins de Rei

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia amb una sessió de micròfon obert poètic

L'acte està convocat per al pròxim 27 de març, a les 12 h, a la plaça de Catalunya

S'hi podran llegir textos propis o d'autors de referència en català

La Plataforma per la Llengua Molins de Rei convoca una sessió de micròfon obert poètic el pròxim 27 de març, a les 12 h, a la plaça de Catalunya per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2021. L'objectiu és compartir la poesia en català entre els molinencs i donar a conèixer autors, fragments i poemes entre els veïns del municipi.

L'ONG del català convoca tots els amants de la poesia el pròxim dissabte 27 de març, a les 12 h, a la plaça de Catalunya de Molins de Rei, davant la façana de Ca n'Ametller, per compartir un matí ple de literatura. Si escrius i tens ganes de mostrar fragments de la teva obra o tens un poeta preferit que vols mostrar al públic, és la teva oportunitat. En cas que vulguis llegir però no disposis de cap text, l'organització posarà a la teva disposició un recull de poemes per triar, remenar i, finalment, recitar.

L'acció consistirà a oferir un micròfon a tothom qui vulgui recitar poesia, ja sigui pròpia o d'altres autors, en català. L'objectiu és compartir entre tots la poesia que ens agrada i fer-ho en públic, al carrer, aprofitant l'arribada de la primavera i la commemoració del Dia Mundial de la Poesia. Per tal que la participació sigui de manera ordenada i per complir en tot moment les mesures sanitàries i de distanciament necessàries, pots inscriure-t'hi prèviament a l'adreça de correu electrònic de la Plataforma per la Llengua Molins de Rei.

Durant l'acció també hi haurà un punt informatiu de la campanya d'Emergència lingüística, la darrera campanya de la Plataforma per la Llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin