Notícies ← Altres notícies

Organitzem el recital poètic d’Esparreguera amb la poetessa Anna Gual

L'acte es durà a terme a la plaça d'Antoni Nin i Escudé amb motiu del Dia Mundial de la Poesia

Enguany es desenvoluparà a l'aire lliure a causa de la situació actual

El divendres 26 de març, a les 19 h, la Plataforma per la Llengua Esparreguera i la Biblioteca Municipal L'Ateneu organitzen un recital amb la poeta Anna Gual a la plaça d'Antoni Nin i Escudé per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

Després dels recitals de Blanca Llum Vidal l'any 2018 i Estel Solé el 2019 a la vermuteria El Garitu, i de la suspensió del recital de l'any passat a causa de la pandèmia, aquesta activitat anual de la Plataforma per la Llengua Esparreguera torna amb un format a l'aire lliure que s'adapta a la situació actual. La poetessa encarregada del recital d'enguany és la vilafranquina Anna Gual.

Gual té vuit poemaris publicats i ha guanyat diversos premis d'escriptura com el Premi Bernat Vidal i Tomàs, el Premi Senyoriu Ausiàs March, i el Premi Cadaqués a Rosa Leveroni. Aquest 2020 ha publicat Innombrable (Stendhal Books), una antologia de tota la seva obra poètica.

El recital es desenvoluparà seguint totes les mesures sanitàries necessàries per evitar el contagi de la Covid-19: mascareta, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat entre cadires, control de temperatura i registre d'assistència.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin