Notícies ← Altres notícies

Subscriu-te al magazín LA MIRA amb un descompte especial per als socis

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua, pots beneficiar-te d'una subscripció anual a LA MIRA amb un 50 % de descompte i gaudir d'històries de no-ficció en català cada dia de la setmana.

Aquest magazín t'ofereix continguts, a fons, sobre política, societat, cultura o economia. Històries de no-actualitat, penetrants, intenses i amb una mirada diferent en forma de reportatges, entrevistes, cròniques, perfils i galeries de fotografies.

Fer-te'n subscriptor permet fer créixer un nou projecte periodístic, gaudir de 12 mesos de subscripció a LA MIRA i d'avançament de temes, obtenir la revista en paper amb els millors temes, tenir la possibilitat de comentar els articles i tenir accés a tallers, activitats i promocions.

Tots els socis podeu gaudir de la subscripció per 2,50€ mensuals o 30€ anuals (el preu estàndard és de 60€ l'any). No deixis escapar aquesta oportunitat!

Per beneficiar-vos de la promoció, els socis de la Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, i us indicarem els passos que heu de seguir.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin