Notícies ← Altres notícies

Davide Casu, concerts a les Balears sota l’ala de Barnasants

Lo cantant alguerés reprèn les exhibicions i la presentació del disc Costa Oest a Llevant, amb dos concerts a Menorca i Maó

És estat un any difícil pels artistes i operadors de la cultura, però Plataforma per la Llengua i lo Festival de cançó Barnasants no deixen de treballar a favor de la música en català. Lo cantant alguerés Davide Casu té en programa dos concerts que tengueran lloc a l'illa de Menorca, a Ciutadella i a Maó.

Los apuntaments són dissabte 27 de març 2021 a les 19.00 a l'Auditori de l'IES J. Maria Quadrado de Ciutadella (8/10€) i lo dia següent, 28 de març a les 19.00 a la Sala d'Audiències d'Es Claustre de Maó (taquilla inversa).

Davide Casu és jove i té ja una carrera musical important, amb premis prestigiosos com lo premi Mario Cervo (2017) i los reconeixements per la millor música i lo millor text als Premis Andrea Parodi 2015. Ha vivit en diversos lloc a Itàlia (Torí), Catalunya (Girona) i a Madrid i lego és tornat a l'Alguer on ha produït Costa Oest a Llevant (2019) lo sou primer disc integralment en català. A part de la música se dedica també a l'escriptura i a la pintura.

És considerat la nova promesa de la música en català de l'Alguer i ha ja trepitjat los escenaris amb concerts a Girona, València, Sabadell.

Les entrades se poden comprar en línia a la pàgina web del Festival Barnasants www.barnasants.com

La col·laboració entre Plataforma i Barnasants continuarà  fins a l'estiu 2021 amb les exhibicions dels algueresos Yasmin Bradi (Barcelona, Harlem Jazz Club, 8 d'abril) que acaba de publicar "Amb la llum de una flor" i de Claudio Gabriel Sanna i Rall Grup, (Hospitalet de Llobregat, Auditori Barradas, 18 d'abril), presentant la recent publicació del disc "Mirau que sem anant i mirant: Cançons de festa, sàtira i taverna de l'Alguer".

També diversos artistes de llengua catalana s'exhibiran a la fi de juny a l'Alguer, en l'etapa local del Festival Barnasants.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin