Notícies ← Altres notícies

Gaudeix de La Passió d’Olesa de Montserrat a un preu especial!

Aquest any torna a gaudir de la Passió d'Olesa a un preu especial per als socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua

Tres úniques representacions amb un muntatge inèdit i un format adaptat al moment actual. Una versió especial d'1 h 15' que concentra tota la intensitat i emotivitat d'un espectacle que té cinc segles d'història.

Els avenços tècnics que s'han incorporat al teatre aportaran molta expressivitat, tant pel so com pels efectes de llum. Les projeccions digitals es mantindran com a complement de l'escenografia física.

Pots beneficiar-te de la promoció el divendres 2 d'abril i els diumenges 11 i 18 d'abril a les 18.30 h. El preu de l'entrada per als socis de la Plataforma per la Llengua és de 15 €.

Per poder aconseguir el descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua tens dues opcions:

1-       Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. La pàgina web des d'on es pot fer la compra d'entrades és la següent: https://www.4tickets.es/lapassiodolesa/public/janto/

2-       Enviar un correu a info@lapassio.cat o trucar al 93 778 10 09 i demanar per la secretaria de La Passió d'Olesa, des d'on us faran la reserva d'entrades. El pagament i recollida de les entrades es farà a taquilla mostrant el carnet de soci de l'ONG del català.

En el cas de no poder anar al teatre, també pots veure l'espectacle des de casa en directe per la plataforma en línia, a més de continguts inèdits audiovisuals. El preu per veure La Passió des de casa és de 7,99 euros (no hi ha descompte especial). 

* El descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin