Notícies ← Altres notícies

Esparreguera celebra el Dia Mundial de la Poesia 2021

Una dotzena de persones van assistir al recital de la poeta Anna Gual que va organitzar la Plataforma per la Llengua Esparreguera per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2021Una dotzena de persones van assistir al recital de la poeta Anna Gual que va organitzar la Plataforma per la Llengua Esparreguera per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2021

El divendres 26 de març, davant la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera, es va celebrar el recital poètic d'Anna Gual en un ambient íntim i proper. La poeta vilafranquina va recitar textos de tota la seva obra, des del seu primer poemari, Implosions (2008), del qual va explicar que abans de publicar-lo no estava ni tan sols segura que allò que feia fos poesia, fins a fragments del seu darrer llibre, Ameba (2020), que recull tots aquells poemes escrits durant l'etapa d'embaràs.

L'acte va ser presentat i acomiadat per la delegada territorial de la Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat, Rosa Monforte, que va contextualitzar aquest recital dins la tradicional celebració del Dia Mundial de la Poesia i l'arribada de la primavera.

El recital d'enguany s'ha celebrat amb èxit i continua el llegat de les edicions anteriors, com les de Blanca Llum Vidal el 2018 i d'Estel Solé el 2019. El recital d'aquest 2021 ha servit no solament per celebrar la data i el canvi d'estació, sinó també com un pas de la territorial per tornar a la programació habitual d'activitats de l'entitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin