Notícies ← Altres notícies

Estrenem el concurs Kahoot de català a Esparreguera

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat organitzarà el pròxim 20 de maig a les 18 h el primer concurs Kahoot de català a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera

Kahoot, la plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris en forma de joc, és l'eina que ha fet possible la nova actuació de l'ONG del català a Esparraguera. L'activitat és una de les accions per a la promoció de l'aprenentatge de la llengua de manera lúdica al municipi.

Al mes d'abril els joves d'Esparreguera van participar en el concurs "Lletra a Lletra" i ara, en aquesta ocasió, l'activitat anirà adreçada especialment als estudiants de 2n de Batxillerat.

L'eina permet elaborar un joc de preguntes ràpides i senzilles en forma de joc. Les qüestions que hauran de respondre els participants estaran relacionades amb el temari de llengua catalana de les Proves d'Accés a la Universitat d'enguany. El concurs s'ha concebut com una manera divertida de promoure l'estudi de l'assignatura de català amb vista a la selectivitat.

Per participar-hi serà necessari disposar d'un telèfon mòbil amb connexió a internet, tal com demana la plataforma Kahoot, per respondre la bateria de preguntes. La inscripció al concurs es durà a terme dies abans i fins al mateix dia de l'activitat a la Biblioteca Municipal L'Ateneu. L'aforament serà limitat a 30 participants i en tot moment es desenvoluparà seguint les mesures per evitar la propagació de la Covid-19: rentat de mans, distància i ús de màscara.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin