Notícies ← Altres notícies

Dissabte serem al Mercat Social de sa Pobla!

El pròxim 8 de maig farem paradeta a sa Pobla, al Mercat Social.

Dissabte que ve, 8 de maig, l'Ajuntament de sa Pobla organitza el Mercat Social, una iniciativa perquè diferents entitats socials puguin donar a conèixer la seva tasca tant a poblers com a visitants.

La Plataforma per la Llengua, com a entitat sense afany de lucre que és, formada per socis i voluntaris, serà present a la Plaça d'Alexandre Ballester de les 10 del dematí fins a les 13h, que és quan es preveu que acabi l'activitat. A la paradeta informativa hi podràs trobar adhesius, punts de llibre, la revista La Corbella, informació i material de la campanya #Som10Milions, som una llengua i també et podràs informar sobre les campanyes d' #EmergènciaLingüística i del Moviment per l'Escola en Català a les Illes.

Si segueixes la Plataforma per la Llengua a Facebook o Twitter, veus totes les activitats i projectes que es fan i t'animes a fer de voluntari, vine a conèixer-nos a sa Pobla!

I, si t'agrada la feina de l'entitat i trobes que és més imprescindible que mai però no disposes de temps per a dedicar-hi com a voluntari, aporta el teu granet d'arena per a assolir la plena normalitat de la nostra llengua i fes-te soci de l'ONG del català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin