Notícies ← Altres notícies

Diversos artistes posen veu a la nova sintonia d’El Segell per promoure l’etiquetatge en català

Suu, Cesk Freixas i Andreu Valor són tres dels grups que participen a la campanya "A El Segell li canta...". 

El Segell de Producte Lingüísticament Responsable és el distintiu que té com a objectiu identificar els productes etiquetats en català. 

"A El Segell li canta..." és l'acció que engega la Plataforma per la Llengua per donar a conèixer la nova sintonia musical, creada per Marc Lloret i Dani Acedo, d'El Segell de Producte Lingüísticament Responsable.

Des d'ara i durant els mesos vinents, es podrà sentir Suu, Cesk Freixas, Andreu Valor, Gemma Humet, Xanguito i Andrea Mir posant veu a la sintonia creada especialment per a El Segell i que musica un vídeo publicitari. Aquests artistes formen part de la iniciativa que es podrà seguir per les xarxes socials a través de l'etiqueta #LesVeusDelSegell.

La melodia de la Suu és la primera a fer-se pública, el dijous 20 de maig i el dijous 27 és el torn del Cesk Freixas i, més endavant, s'aniran coneixent les creacions dels diferents autors que formen part de l'acció "A El Segell li canta...".

El Segell té la voluntat de reforçar la visibilitat i la projecció d'aquells productes que incorporen el català a l'etiquetatge i ja compta amb més de 50 empreses productores, entre les quals hi ha Devir, La Selva, Licors Moyà i Can Robert, entre d'altres.

Els Amics del Segell

Recentment, El Segell ha ampliat el projecte i ha creat un nou espai anomenat "Amics del Segell" perquè hi tinguin cabuda les empreses de serveis, les entitats i les associacions que, tot i no ser productores, són lingüísticament responsables.   Alguns dels membres que ja en formen part són El Foment de Girona, KMCat, Cooperativa, Burricleta i Pageson, entre d'altres.

Per poder formar part d'El Segell o per ser Amic del Segell, les empreses, entitats o associacions han de posar-se en contacte amb el projecte a través d'aquest formulari o trucar al telèfon 93 321 18 03.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin