Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Badalona organitza un debat sobre el futur del català

La filòloga i mestra badalonina Teresa Casals i la lingüista M. Carme Junyent participen aquest debat, que s'emmarca en la campanya "Emergència lingüística. T'imagines que la llengua desapareix?", aquest divendres a les 19 h a l'Espai Betúlia

Aquesta tarda, a l'espai Betúlia, la Plataforma per la Llengua Badalona organitza un debat sobre el futur de la llengua amb la participació de la filòloga i mestra badalonina Teresa Casals i la lingüista M. Carme Junyent.

A les 19 h, amb la col·laboració de l'editorial Viena, l'Espai Betúlia i la llibreria Saltamartí, es durà a terme el debat entre la filòloga i mestra badalonina, Teresa Casals, guanyadora del premi Marti Gasull de 2020 per la trajectòria en la defensa de la llengua catalana, i exmembre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua; i la sociolingüista Maria Carme Junyent. L'acte comptarà també amb Agustí Tola, delegat territorial del Barcelonès, i Montserrat Rectoret, del grup local de la Plataforma per la Llengua a Badalona.

Durant aquest acte, s'aprofitarà també per presentar el llibre El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, que recull diferents articles sobre el futur del català escrits per diferents especialistes.

La Plataforma per la Llengua organitza el debat amb motiu de la campanya "Emergència lingüística. T'imagines que la llengua desapareix",  que impulsa l'entitat. Aquest acte forma part del cicle de presentacions de la nova obra de M. Carme Junyent i que ja s'ha presentat a Barcelona, Girona, Igualada i Vilanova i la Geltrú.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin