Notícies ← Altres notícies

Presentem a Vilanova i la Geltrú el llibre "El Català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny"

Una vintena de persones participen en l'acte de presentació del darrer llibre de la lingüista Carme Junyent a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú

El passat dijous 20 de maig la Plataforma per la Llengua Garraf va organitzar la presentació del darrer llibre que ha coordinat la lingüista M. Carme Junyent, El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú. L'acte es va dur a terme gràcies a la col·laboració de Viena Edicions, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'acte va comptar amb les intervencions de M. Carme Junyent, coordinadora de l'obra, i de Montserrat Sendra, filòloga i professora universitària, autora de l'article "La reconstrucció necessària", que es recull al llibre. Les exposicions de les ponents van suscitar un debat molt ric al final de l'acte entre tots els assistents al voltant de la situació de la llengua catalana.

La presentació del llibre El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny és la primera activitat organitzada per la delegació local de Vilanova i la Geltrú de la Plataforma per la Llengua, que ja treballa en noves propostes per als mesos vinents.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin