Notícies ← Altres notícies

Participem en les Festes Populars de Sant Antoni de Llefià de Badalona

Les activitats de conta contes i jocs gegants es van dur a terme a la plaça de Trafalgar

Els dies 11 i 12 de juny la Plataforma per la Llengua va organitzar diferents activitats al barri de Llefià de Badalona. D'aquesta manera, el grup local d'aquest municipi va col·laborar en les Festes Populars del barri de Sant Antoni de Llefià.

La tarda del divendres 11 de juny, de 17 h a 19 h, l'entitat va organitzar diferents activitats a la plaça de Trafalgar, entre les quals hi havia els jocs gegants i el conta contes, "5 contes de 5 continents".

D'altra banda, dissabte 12, de 10 a 13 h, la Plataforma per la Llengua va disposar d'un espai a la XXIII Mostra d'Entitats a Llefià, en què els veïns i veïnes de Badalona que s'hi van arribar van disposar de material de l'entitat i informació de les diferents campanyes en curs.

Aquestes accions s'emmarquen en el Pla d'Actuació Lingüística Integral de l'Eix Besòs, que pretén treballar de manera coordinada amb les entitats de Badalona perquè el català esdevingui una eina de cohesió social i un instrument facilitador de la interacció en una societat intercultural.

La Plataforma per la Llengua valora de manera positiva la participació en aquesta mena d'esdeveniments, perquè permet arribar a més d'un centenar de persones de la ciutat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin