Notícies ← Altres notícies

Vine al Cinema a la Fresca d’Esparreguera

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat organitza, per primera vegada, dues projeccions de Cinema a la Fresca en català els dies 2 i 16 de juliol a la plaça del Centre d'Esparreguera

Aquest 2021 el Baix Llobregat se suma al Maresme i al Vallès Oriental i participarà en el cicle de cinema a la fresca que organitza l'ONG del català a diverses poblacions del domini lingüístic amb dues projeccions, aquest juliol, a Esparreguera.

La plaça del Centre serà l'indret del municipi on es duran a terme les sessions de cinema familiar en català els divendres 2 i 16 de juliol, els caps de setmana abans i després de la Festa Major, a partir de les 22 h, un cop es pongui i el sol i baixi la temperatura.

Les pel·lícules programades són les següents:

  • Divendres 2 de juliol de 2021. Scooby!

Sinopsi: Scooby i la colla enfronten el seu misteri més complicat: un complot per alliberar el món! I, en aquesta ocasió, el grup descobreix que Scooby té un destí èpic que ningú no va sospitar mai...

Formulari d'inscripció

  • Divendres 16 de juliol de 2021. El detectiu Conan: la bala escarlata

Sinopsi: un incident estrany té lloc en una festa i rapten els directors executius més importants d'una empresa de transport. Tot just ara fa quinze anys es van produir uns raptes similars. Que hi tenen relació?

Formulari d'inscripció

Les sessions es desenvoluparan seguint les mesures sanitàries vigents per contenir la transmissió de la Covid-19: inscripció prèvia, aforament limitat, distància, higiene de mans i ús de la màscara en tot moment.

Us esperem aquests dos divendres de juliol a la plaça del Centre d'Esparreguera per gaudir del cinema en la nostra llengua!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin