Notícies ← Altres notícies

Presentem el grup local de l’Ametlla del Vallès de la mà de la sociolingüista M. Carme Junyent

Una seixantena de persones assisteixen a l'acte de presentació del grup local de l'Ametlla del Vallès i del llibre El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, al Parc de la Maria Lluïsa

Aquest divendres 18 de juny, a les 7 del vespre, va tenir lloc la presentació del grup local de l'Ametlla del Vallès. L'acte va comptar amb una seixantena de veïns i veïnes del municipi, que van assistir a la presentació del nou nucli al Parc de la Maria Lluïsa. 

La presentació va comptar amb els parlaments de representants de la Plataforma per la Llengua, entre els quals hi havia Pep Mur, representant del grup local de l'Ametlla del Vallès, que  va presentar els objectius de la nova delegació i en Jordi Sedó, membre de la comissió de justícia de la Plataforma per la Llengua. També es va aprofitar l'ocasió per fer una explicació de l'entitat i per presentar al municipi la campanya d'emergència lingüística. 

El grup local va engegar l'activitat aquell mateix dia, acollint la presentació del llibre El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, de la mà de Maria Carme Junyent, coordinadora de l'obra. 

Si vols formar part del nou grup local de l'Ametlla del Vallès, pots escriure un correu a plvallesoriental@plataforma-llengua.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin