Notícies ← Altres notícies

Els ajuntaments de l’Anoia defensen la unitat de la llengua

La Plataforma per la Llengua Anoia aconsegueix més adhesions institucionals a la campanya "Som 10 milions, som una llengua"

Els ajuntaments de Santa Margarida de Montbui i els Hostalets de Pierola s'uneixen a Vilanova del Camí i Igualada i aproven la moció a favor de la unitat de la llengua. La moció ha estat impulsada per la Plataforma per la Llengua en el marc de la campanya "Som 10 milions, som una llengua".

Amb aquests, ja són quatre els municipis de la comarca que han reafirmat el seu posicionament per aturar la fragmentació lingüística i la Plataforma per la Llengua Anoia continuarà treballant per augmentar les adhesions institucionals a la defensa de la unitat de la llengua. Cal el compromís de totes les administracions, també la municipal, de treballar per revertir les polítiques que fomenten la fragmentació lingüística i l'ONG del català espera que en els pròxims mesos més ajuntaments de la comarca aprovin la moció, que pots llegir en aquest espai web.

La campanya "Som 10 milions, som una llengua" continua recollint també adhesions individuals a la pàgina web. És feina de tots fer pressió per garantir que puguem viure plenament en català arreu del domini lingüístic.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin