Notícies ← Altres notícies

Participem en el recital “Perspectives” d’Igualada

L'acte, organitzat al Casal Popular d'Igualada El Foment amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, acull una vintena de persones en un espai destinat a la narració de contes i la improvisació

Aquest dijous 1 de juliol s'ha dut a terme l Casal Popular d'Igualada El Foment el recital "Perspectives", a càrrec dels Llenguaferits, Jèssica Neuquelman i David Vila i Ros. Una vintena de persones han gaudit dels contes narrats de manera molt amena en català i francès.

L'acte també ha donat espai per a la improvisació. En el darrer conte, una persona del públic que se'l sabia en àrab ha participat en la narració, i en aquesta ocasió el relat ha resultat ser trilingüe.

La Plataforma per la Llengua Igualada ha participat en l'organització d'aquest acte en col·laboració amb l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), com ja ha passat en diversos actes culturals d'aquest any 2021.

La pròxima col·laboració entre les dues entitats serà per organitzar el concurs de relats eròtics en català que l'APLEC organitza cada any durant els mesos d'estiu. Les bases es publicaran pròximament.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin