Notícies ← Altres notícies

Vine al cinema a la fresca de Vilanova i la Geltrú

Plataforma per la Llengua Baix Llobregat organitza una projecció de cinema a la fresca en català, el dia 3 d'agost a les 22.30 h, a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú

Aquest mes d'agost el Garraf se sumarà al Maresme, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat i participarà en el cicle de cinema a la fresca que organitza l'ONG del català a diverses poblacions del domini lingüístic. La projecció es durà a terme el pròxim dimarts 3 d'agost a les 22.30 h a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. El cinema a la fresca a Vilanova i la Geltrú formarà part de la programació de la Festa Major del municipi i es farà en col·laboració amb els Pabordes 2021 i l'ajuntament de la ciutat. 

La pel·lícula que es projectarà serà Volant Junts, del director francès Nicolàs Vanier. El film està basat en una història real i explica com en Christian, un científic especialitzat en oques salvatges i els seus processos de migració, viu una aventura fantàstica amb el seu fill: salvar una espècie en perill d'extinció.

La sessió es desenvoluparà seguint les mesures sanitàries vigents per contenir la transmissió de la Covid-19. Per assistir a la projecció cal reservar seient a través d'un formulari de la pàgina web del cicle de cinema a la fresca de Plataforma per la Llengua.

Us esperem el pròxim dimarts 3 d'agost a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú per gaudir del cinema en la nostra llengua!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin