Notícies ← Altres notícies

Participem en l'ofrena floral de l'Onze de Setembre al barri de Sant Andreu

El grup local de Barcelona participarà en les activitats del barri amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

L'entitat habilitarà un punt d'informació, juntament amb el sindicat estudiantil SEPC i la Intersindical-CSC, per mostrar les activitats que es duen a terme en defensa dels drets lingüístics

Aquest divendres 10 de setembre alguns dels membres del grup local de Barcelona participaran en l'homenatge per commemorar la Diada de Nacional de Catalunya a la Capella dels Segadors. A partir de les 17.45 h Plataforma per la Llengua Barcelona farà entrega de  l'ofrena floral juntament amb la resta d'entitats dels barris.

Paral·lelament, i aprofitant l'ocasió, l'ONG del català instal·larà una paradeta a la plaça d'Orfila. Des de les 16 h fins a les 19 h s'informarà els veïns de les noves campanyes que l'entitat engegarà enguany. També serà un punt informatiu sobre drets lingüístics i es podran resoldre dubtes sobre l'ús de la llengua. Us animem a participar-hi amb les vostres consultes.

Al punt informatiu de Plataforma per la Llengua també hi serà present el sindicat estudiantil SEPC i la Intersindical-CSC. El motiu d'aquests punts informatius és mostrar les accions i activitats que duen a terme les entitats en defensa dels drets lingüístics dels catalanoparlants, en tots els àmbits. Us hi esperem!

Podeu consultar aquí altres activitats arreu del principat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin