Notícies ← Altres notícies

Participem en el lliurament de premis del IV concurs de microrelats eròtics d’Igualada

L'acte es va celebrar a la sala d'actes de la biblioteca amb motiu del Mercat de les Lletres

Després del lliurament els assistents van poder gaudir del recital del poemari guanyador del darrer premi de poesia Joan Llacuna

El passat 25 de setembre va tenir lloc l'acte de lliurament de premis del IV Concurs de microrelats eròtics d'Igualada organitzat per l'APLEC, amb la col·laboració de Plataforma per la Llengua Igualada, Òmnium Garraf, la llibreria Llegim?, Cultura Igualada i la Biblioteca Central d'Igualada. L'acte es va desenvolupar a la sala d'actes de la biblioteca amb motiu del Mercat de Lletres, organitzat a Igualada aquell cap de setmana.

El primer premi se'l va endur Bruna Generoso pel microrelat "Antropologia lingüística". El segon premi es va atorgar a Javi Fernández pel seu text curt "Júpiter" i, finalment, el jurat va concedir un tercer premi com a accèssit a Berta Creus pel relat "Roig". Un cop lliurats els premis, els assistents van poder gaudir del recital del poemari guanyador del darrer premi de poesia Joan Llacuna.

El IV Concurs de microrelats eròtics d'Igualada forma part del seguit de col·laboracions entre l'APLEC i Plataforma per la Llengua Igualada que s'han anat succeint enguany. En aquest moment, l'ONG del català col·labora amb l'APLEC en la difusió d'un taller d'articles d'opinió i aquests darrers participaran en la presentació del llibre Molt a favor, que Plataforma per la Llengua durà a terme el pròxim 21 d'octubre a les 19 h al Casal Popular d'Igualada El Foment.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin