Notícies ← Altres notícies

Èxit d’assistència per veure Com ensinistrar un drac 3 a Llefià

La plaça de Trafalgar s'omple de ple per gaudir del Cicle de Cinema a la Fresca organitzat per Plataforma per la Llengua

El passat 2 d'octubre els veïns del barri de Llefià de Badalona van poder gaudir de la pel·lícula Com ensinistrar un drac 3, una activitat organitzada per  Plataforma per la Llengua Badalona i l'Associació de Veïns Sant Antoni de Llefià. La projecció formava part del Cicle de Cinema a la Fresca que l'ONG del català ha organitzat a diverses poblacions del domini lingüístic, com ara Arenys de Mar, Esparraguera o Sabadell.

La sessió va tenir una molt bona rebuda dels veïns, que es van reunir a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià per gaudir dels últims dies de bon temps i de cinema en llengua catalana.

Aquesta activitat forma part de les accions que s'organitzen en el marc del Pla d'Actuació Lingüística Integral a l'Eix Besòs. El projecte pretén millorar les condicions de vida a través del coneixement i l'ús del català de les poblacions de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs.

Plataforma per la Llengua duu a terme el Pla d'Actuació Lingüística Integral a través d'un seguit de tallers i activitats, que es reparteixen en quatre franges d'edat: infants, joves, adults i gent gran. Mitjançant accions i tallers de diverses temàtiques que aportin una imatge desacomplexada i viva de la llengua catalana, es vol fomentar el català com una eina de cohesió social i convidar a prendre part d'aquesta oportunitat les persones que no han tingut possibilitat d'accés a la llengua per motius socioeconòmics o socioculturals.

Les sessions de Cinema a la Fresca de l'ONG del català d'enguany encara no s'han acabat. El cicle de projeccions ha fet parada a Mataró i Ciutat Meridiana, entre d'altres. Es pot trobar tota la informació sobre les sessions de cinema restants a la web del Cicle de Cinema a la Fresca de Plataforma per la Llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin