Notícies ← Altres notícies

Omplim el Casal Popular d’Igualada per presentar el llibre "Molt a favor: 57 propostes i un pacte per la llengua"

Més d'una vintena de persones assisteixen a l'acte organitzat pel grup local de Plataforma per la Llengua

Una vintena de persones van omplir aquest dijous 21 d'octubre el Casal Popular d'Igualada per assistir a la presentació del llibre Molt a favor: 57 propostes i un pacte per la llengua. L'acte, que va comptar amb la participació de Rudolf Ortega i Magí Camps, coautors de l'obra, i del periodista Martí Rossell, va ser organitzat pel grup local de Plataforma per la Llengua amb la col·laboració d'Eumo Editorial, l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), Òmnium Anoia i el Casal Popular d'Igualada El Foment.

Els autors van explicar algunes de les propostes del llibre, començant per la petició als polítics de no fer el desdoblament de gènere en les seves intervencions als mitjans de comunicació. Després, van aprofundir en el contingut del pacte per la llengua que proposa l'obra, ja que l'ha redactat el mateix Rudolf Ortega. El pacte pretén implicar tots els partits amb sensibilitat lingüística i segons els autors pot assolir una majoria parlamentària superior a la que va aprovar la llei de normalització lingüística el 1983.

L'acte d'Igualada forma part d'un seguit de presentacions del llibre Molt a favor que Plataforma per la Llengua i Eumo Editorial organitzen arreu del territori en el marc de la campanya "Emergència lingüística" de l'ONG del català. L'obra ja s'ha presentat a Canet de Mar i Molins de Rei i pròximament es presentarà també a Ciutadella.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin